Corona maatregelen

a.karicAlgemeen nieuws

De regels omtrent het corona virus worden bij ons op school streng gehandhaafd. Wij vragen de ouders om hier extra alert op te zijn en dit serieus te nemen om het aantal besmettingen en zieken zo veel mogelijk te verminderen. Uiteraard moeten we dit samen doen en kunnen we dus niet zonder jullie hulp.

Hierbij enkele regels voor in de school en in de klassen omtrent het dragen van mondkapjes en afstand houden:

• Leerlingen medewerkers en ouders, draagt bij binnenkomst in de school altijd een mondkapje
  • Aan het einde van de les doet iedereen een mondkapje op voor hij/zij het lokaal verlaat
  • Als het mondkapje kwijt is heeft de school een mondkapje. Maar zeg tegen uw kinderen dat ze het moeten bewaren en er zelf zorg voor moeten dragen, dat moeten ze ook in het openbaar vervoer en in vele winkels!
  • Volwassenen zorgen voor 1.5 meter afstand (ook tijdens het gebed)

Mocht u nog vragen hebben omtrent de bovenstaande regels dan kunt u altijd een mail sturen naar: info@hagalyceum.nl